Árak

Karrier tanácsadás 60 perc

Érzed, hogy változtatni szeretnél munka fronton, de nem tudod hogyan indulj el?

Egy karrier tanácsadói konzultáción megnézzük a jelenlegi helyzetedet, felderítjük, hogy mi okozhatja az elakadásodat, és feltérképezzük a lehetőségeidet.

15 000 Ft

Karrierváltó mentorprogram

Úgy érzed elakadtál a karrieredben?

Változtatni szeretnél és nem vagy a helyeden a munkádban? Karrierváltáson vagy vállalkozás indításon gondolkodsz, vagy éppen a hivatásod szeretnéd megtalálni?

Ez a konzultációs sorozat tökéletes alkalom, hogy megnézzük milyen erősségeid vannak, miket szeretsz csinálni, hogyan lehetne ebből bevételt generálni. Egy külső nézőpont által sokkal hamarabb megláthatod a körülötted lévő megoldási lehetőségeket. Ezeket fogjuk megkeresni, megvizsgálni, és kidolgozni egy stratégiát a megvalósításra. A folyamat remek lehetőség lesz arra is, hogy növeld az önbizalmad és önértékelésed.

A mentorprogram tartalma:

4 db 60 perces coaching szemléletű karrier tanácsadási konzultáció

Az alkalmak között e-mailes kapcsolattartás

Karrier munkafüzet

(Az összeg két részletben is fizethető - Első részlet fizetése /25.000 HUF/ az első alkalom után, második részlet fizetése a harmadik alkalom után /25.000HUF/.)

52 000 Ft

Szárnyaló kezdet! Linkedin tanácsadás induló/kezdő vállalkozásoknak

Jelen vagy a különböző social platformokon, de valahogy az ügyfélszerzés nehezen indul meg? Motoszkál a fejedben, hogy jó lenne a Linkedint is kihasználni ügyfélszerzés szempontjából?

A Linkedin egy olyan social media platform, ahol versenyelőnyre tehetsz szert, és gyorsítósávra teheted a vállalkozásod fejlődését. Megmutatom hogyan építs fel a szakmailag hiteles profilodat, milyen módon sajátíthatod el a hatékony kommunikáció, valamint kapcsolatépítés alapjait ezen a felületen. A konzultáción áttekintjük a Linkedin siker három pillérét. Ha eddig idegenkedtél tőle vagy passzívan voltál jelen, akkor begyújtjuk azokat a rakétákat.

Tartalma:

Linkedin profil fejlesztésére tett javaslatok

Linkedin kapcsolatépítés/kommunikáció alapjainak vagy fejlesztési tippjeinek átadása

1 db 60 perces online Linkedin tanácsadási konzultáció

Válj láthatóvá a Linkedinen a vállalkozásoddal!

29 900 Ft

Igent mondasz önmagadra, és a vágyott karrier céljaidra? 

Most jött el a pillanat, hogy megtaláld azt a munkát, amiben ki tudsz teljesedni, és eléred vele a vágyott bevételed?

Ha merültek fel benned kérdések, vagy szeretnél időpontot egyeztetni bármelyik konzultációra, akkor foglalj időpontot a 15 perces díjmentes felderítő konzultációra, ahol átbeszéljük, hogy miben segíthetek neked.