Referenciák

"Tudod mit vettem észre magamon? Újra kezdem érezni, azt a fajta magabiztosságot, amit régen, amit elveszettnek hittem, pedig mindig is itt volt, hát most leporoltuk.Ketten. Mert Nélküled nem ment volna! Kiállok magamért, a gyerekeimért, még ha különbözik is a véleményem másokkal, merek konfrontálódni, amit előtte nem nagyon!

Lassan... újra... építem... MAGAM!!! És ebben Neked hatalmas szereped van!! Hálásan köszönöm a sok segítséget, hogy felnyitottad a szemem, hogy fogtad a kezem - virtuálisan!"

K.Diána

"Helgával mindig biztonságban éreztem magam, nyíltan és őszintén elmondhattam az érzéseim, gondolataim, ami felszabadító érzés. Egy régóta halogatott döntés tettekké formálásában segített, amellett, hogy több olyan témát is behoztam a folyamatba, amiben a meghallgatásra és megértésre volt szükségem. Minden egyes alkalmat vártam, mert segített letisztítani a megéléseimet, gondolataimat." 

M.Eszter 

"Munkahelyi elakadásomban rögtön tudtam, hogy Helga a segítségemre lesz majd, hiszen HR-esként nagy rálátása van azokra a témákra is, amikkel én megkerestem. A beszélgetés során nyugodt légkört teremtett, amiben bátran megnyílhattam. Pontos kérdéseket tett fel nekem, amelyek megválaszolása után sikerült feloldani a problémámat. Szakmai tudása és tapasztalata abszolút nagy segítség volt számomra. Szeretettel ajánlom őt mindenkinek. "

P.Ágnes

"Minden egyes alkalommal őszintén meg tudtam nyílni Helga előtt, mert megteremtette azt a légkört, ami ezt lehetővé tette. Végig éreztem, hogy bármilyen témában megnyílhatok, nem voltak tabuk, és ez segített abban, hogy ki tudjam mondani azokat a dolgokat, amik eljuttattak a megoldáshoz. A coaching folyamat végén elindultam... hosszú hónapok vívódása után, és most jó úton vagyok!"

D.Petra