Rólam

Bénó Helga vagyok, két kislány anyukája, közgazdász, 10+ éve HR-es szakember, fejvadász, valamint coaching szemléletű női karrier tanácsadó.

Fejvadász munkám során nagyon sok embert támogattam abban a 10+ év alatt, hogy megtalálja, mi számára az ideális munka, milyen kompetenciákkal rendelkezik, és melyek a fejlesztendő területei. Segítettem őket az önéletrajzuk javításában, az interjúkra való felkészülésükben, és hogy eligazodjanak a munkaerőpiacon.

A két lányommal való itthonlét alatt viszont azt éreztem, hogy hiába szeretem a munkámat, valami hiányzik. Valami plusz, ami igazán én vagyok. Kerestem ezt a pluszt, és közben fel sem tűnt, hogy apránként elveszítettem az önbizalmam, az önmagamba vetett hitet, és eltűntem nőként, és emberként az életemből. Nagyon mély lelki válságot éltem meg.

Imádok anyának lenni, de tudtam, csak úgy lehetek boldog, ha a hivatásomban is megtalálom önmagam.


Ekkor indult el az én önismereti utam, és elköteleződtem a tudatos gondolkodásmód irányába. Csodálatos segítő szakemberek által sikerül kimásznom a gödrömből, és ekkor visszanyúltam egy egyetemi álmomhoz, ami az évek alatt folyamatosan élt bennem.

Így lettem karrier és life coach (Coaching& Love Academy Certified Coach). Az pedig egyértelmű volt számomra, hogy nőket szeretnék támogatni az útjukon. Vágyam segíteni azokat a nőket, és édesanyákat, akik hasonló dilemmákkal küzdenek, mint anno jómagam.

Olyan csodálatos nőkkel dolgozom együtt, akiknek vannak céljaik, szeretnének fejlődni, és érzik, hogy több van bennük, mint amit jelenleg kihoznak magukból. Akik keresik az útjukat, a hivatásukat, vagy éppen azt, hogy az anyasággal milyen munka egyeztethető össze számukra. Olyan nőkkel, aki választ szeretnének arra kapni, hogy vállalkozzanak, vagy az alkalmazotti lét az ő útjuk. Vállalkozónőkkel, akik meg szeretnék tartani a munka-magánélet egyensúlyát, vagy meg szeretnék önmagukat valósítani a vállalkozásukban.

Célom az, hogy a kérdéseim által eljuss a "hogyan tovább" dilemmától a "látom az utamat" állapotba, miközben pedig erősödik az önszereteted, és önbizalmad. Ha pedig látod már az utad, akkor állítsuk fel az útig vezető stratégiát, hogy végig tudj menni rajta.

Legyen minél több magabiztos és boldogan sikeres NŐ, és ott van benned minden, hogy te lehess az egyik.